Your browser does not support JavaScript! Please enable it to let the website work as it should...
 • darkblurbg
  Houthandel Vercruysse
  Alleenverdeler in België van blokplaten in populier!
 • darkblurbg
  Afdeling Speciale Houtsoorten
  Zeldzame houtsoorten van over de hele wereld
 • darkblurbg
  Magazijn Massief Hout
  Zeer groot aanbod aan massieve houtsoorten uit alle hoeken van de wereld

Inschrijven nieuwsbrief

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen en zo op de hoogte te zijn van onze producten in de kijker en promoties? Schrijf u nu in voor onze maandelijkse gratis nieuwsbrief.

De koopjeshoek

Profiteer snel van onze tijdelijk aanbiedingen in de koopjeshoek. Wenst u als eerste op de hoogte gehouden te worden van koopjes, schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief.

Uitnodiging houtdraaiersgilde

Woensdag 26 juni 2024 - Toonzaal Houthandel Vercruysse - Bissegemstaat 165 - Gullegem
PROGRAMMA

17u: doorlopende voorstelling houtdraaiersgilde, initiatie en demonstratie + tentoonstelling van enkele “pièces uniques” in hout

18u: verkoop houtstukken

19u: voordracht door Piet Moerman

Piet zal starten met een korte voorstelling over papier scheppen. Daarna krijgt iedereen in het publiek de mogelijkheid om zelf een vel papier te maken dat meegenomen kan worden naar huis. Indien gewenst mogen van thuis gedroogde bloemetjes (vb. rozenblaadjes, lavendel, kruiden…) meegebracht worden om in dit papier te verwerken.

21u: napraten bij een drankje

IEDEREEN WELKOM - INSCHRIJVEN IS NIET NODIGBetonplex Solid John

Nieuw in ons assortiment: Solid John

De Solid John garantiebetonplex (los of 55 stuks per pak) is een type multiplex/betonplex dat ontwikkeld is om duurzaam te zijn in vochtige omstandigheden. Bijhorende vijzen en polymeer ook uit voorraad verkrijgbaar.

Lees meer

WBP esdoorn 18 mm

Nieuw in ons assortiment: WBP esdoorn 18 mm


Deze plaat is de vervanger van WBP berk B/BB

2440 x 1220

Nieuw label "Houtspecialist"

In tegenstelling tot talrijke andere materialen is hout een levend materiaal. Deze eigenschap maakt van hout een door consumenten sterk gewaardeerd materiaal, maar tegelijkertijd ook een materiaal met specifieke technische eigenschappen waarvoor specialistenkennis nodig i.  

Hout verkopen volstaat niet om een houtspecialist te zijn en klanten correct te kunnen adviseren. De Belgische Houtconfederatie heeft daarom het label ‘houtspecialist’ gecreëerd om de specifieke kenmerken en de expertise van de houthandelaars in de verf te zetten. 

Het is de bedoeling consumenten te helpen echte houtspecialisten makkelijk te herkennen. Heb je hout nodig? Ga dan langs bij een houthandelaar met het label ‘houtspecialist’. Je vindt er niet alleen een voorraad die zijn weerga niet kent, maar je krijgt ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en waardevolle adviezen. 

Wij zijn dan ook trots om dit label te mogen dragen en helpen u graag verder met onze uitgebreide vakkennis! 

Volg ons op facebook!

Wij hebben recent een nieuwe facebook pagina aangemaakt waar laatste nieuwtjes, promoties en zoveel meer geplaatst zullen worden.

Volgen jullie ons om zeker niks te missen?
Blokplaten

Alleenverdeler in België!

De blokplaten in populier met MDF toplaag zijn zeer lichte en stabiele platen met een perfect globale oppervlakte. De platen zijn gemakkelijk te bewerken (lijmen, schilderen, vernissen, schroeven...) en zijn dus geschikt voor een groot aantal toepassingen (vb. deuren, schuifdeuren, kastdeuren, tabletten...).
De platen bestaan uit een blokplaat in populier met daarop langs 2 kanten MDF van 3 mm. De platen wegen ongeveer 400 à  450 kg/m³, afhankelijk van de uitvoering.

De plaat is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen (blokplaat, multiplex, fijne lamellen...) en verschillende diktes.

Deze blokplaten zijn een goed alternatief voor tropisch hout en goed voor het milieu: de populier is een snelgroeiende boom en een herbruikbare bron.

Lees meer

Nieuwe aankomst tafelbladen

Nieuwe aankomst tafelbladen in padouck. Kom gerust langs in onze afdeling Speciale Houtsoorten om deze te bekijken.

Opgepast: de afdeling Speciale Houtsoorten zal gesloten zijn op 27/07/22 - 03/08/22 - 10/08/22

Terrasplanken einde voorraad - nu voordelig via onze koopjeshoek!

In onze koopjeshoek werden 3 loten terrasplanken toegevoegd. Einde reeksen aan een mooie prijs.

Lees meer

Opening toonzaal

Onze verhuis naar de Bissegemstraat is ondertussen ook al een half jaar geleden. De meesten onder jullie hebben reeds de weg naar ons gevonden en zijn positief over de vernieuwingen en grotere oppervlakte.


Ondertussen zijn we ook volop bezig geweest met het op punt zetten van onze toonzaal. Vanaf vrijdag 1 oktober 2021 zijn zowel professionele als particuliere klanten welkom in de toonzaal in de Bissegemstraat 165 te Gullegem. U kan er gevelbekleding, parket en zo veel meer bekijken.


Pol staat jullie graag te woord en dit telkens op woensdag van 14u-17u45, vrijdag van 13u-16u45 en zaterdagvoormiddag van 8u-11u45. 


Hopelijk tot dan!

Op zoek naar een origineel cadeau?

Op zoek naar een origineel cadeau?

Stel dan eens zelf een pakket hout samen. Kies uit onze uitgebreide lijst met gekende en minder gekende houtsoorten. Kleine stukken hout aan kleine prijsjes, ideaal voor houtdraaiers, instrumentenbouwers, hobbyisten...

Elk pakket is uniek en geschikt voor elk budget, want je beslist helemaal zelf welke stukken je in het pakket wil en hoeveel.

Na bestelling wordt uw pakket klaargemaakt en kan u dit na afspraak komen afhalen.

Interesse? Download dan onderstaande excel-lijst. Daarop kan u alle maten en prijzen bekijken. Per item vult u in hoeveel stuks u wil. Deze lijst stuurt u daarna door naar info@houtvercruysse.be en wij maken uw pakket klaar. Wanneer uw pakje klaar staat, krijgt u van ons een seintje.

Bij problemen of indien bestellen via deze lijst niet lukt, geef ons dan gerust een seintje op het nummer 056/41.20.64 dan helpen we u graag verder.

Download hier de lijst

Nieuwe koopjes in onze koopjeshoek!

Er komen regelmatig nieuwe koopjes beschikbaar, dus hou zeker de koopjeshoek in de gaten!

Lees meer

Ook verdeler van

Fakro
Velux
Ursa
Gardival
Rockwool
Spanolux
Siniat
Bruynzeel
Tyvek
Maestro
Rectavit
Xyladecor
Vanca
Recticel
Unilin
Promat