Your browser does not support JavaScript! Please enable it to let the website work as it should...
 • darkblurbg
  Houthandel Vercruysse
  Alleenverdeler in België van blokplaten in populier!
 • darkblurbg
  Afdeling Speciale Houtsoorten
  Zeldzame houtsoorten van over de hele wereld
 • darkblurbg
  Magazijn Massief Hout
  Zeer groot aanbod aan massieve houtsoorten uit alle hoeken van de wereld

Inschrijven nieuwsbrief

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen en zo op de hoogte te zijn van onze producten in de kijker en promoties? Schrijf u nu in voor onze maandelijkse gratis nieuwsbrief.

De koopjeshoek

Profiteer snel van onze tijdelijk aanbiedingen in de koopjeshoek. Wenst u als eerste op de hoogte gehouden te worden van koopjes, schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief.

Wijziging algemene werking naar aanleiding van het Corona virus

Beste klanten,

Door de maatregelen i.v.m. het Corona virus werken we achter gesloten deuren. (afdeling Speciale houtsoorten volledig gesloten)

Bestellingen kunnen enkel via mail en telefoon geplaatst worden en dit enkel door onze professionele klanten (dus geen particulieren).
- Kleine bestellingen voor afhaling: Deze zullen klaargelegd worden en afgehaald kunnen worden op het telefonisch doorgegeven tijdstip. Ook hier vragen we uitdrukkelijk de geldende regels inzake goede hygiëne, geen fysiek contact en voldoende afstand (1.5 m) tussen personen te respecteren.

- Leveringen: In geval van levering bekijken we of dit tot de mogelijkheden behoort en vragen we het welzijn van onze medewerkers voorrang te geven en de aangewezen richtlijnen inzake goede hygiëne, geen fysiek contact en voldoende afstand houden (1.5 m) te respecteren.

We benadrukken ten stelligste het belang om de gevraagde richtlijnen ten allen tijde te respecteren en rekenen erop dat iedereen de nodige inspanningen hiertoe levert.
Alvast bedankt!

Zaterdagen voorlopig gesloten | Annulatie Sint-Jozefsfeest

Wegens maatregelen van de overheid om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, zijn we helaas verplicht om de komende zaterdagen te sluiten. Op weekdagen blijven we open tijdens onze gewone openingsuren. We doen er alles aan om jullie op de best mogelijke manier te voorzien van goederen.

Ook het Sint-Jozefsfeest op maandag 16 maart wordt afgelast. We kijken of we dit eventueel kunnen verplaatsen naar een latere datum, maar uiteraard is het nu vooral afwachten op verdere instructies van de overheid. We houden jullie zeker op de hoogte!

Bedankt voor jullie begrip!

Blokplaten

Alleenverdeler in België!

De blokplaten in populier met MDF toplaag zijn zeer lichte en stabiele platen met een perfect globale oppervlakte. De platen zijn gemakkelijk te bewerken (lijmen, schilderen, vernissen, schroeven...) en zijn dus geschikt voor een groot aantal toepassingen (vb. deuren, schuifdeuren, kastdeuren, tabletten...).
De platen bestaan uit een blokplaat in populier met daarop langs 2 kanten MDF van 3 mm. De platen wegen ongeveer 400 à  450 kg/m³, afhankelijk van de uitvoering.

De plaat is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen (blokplaat, multiplex, fijne lamellen...) en verschillende diktes.

Deze blokplaten zijn een goed alternatief voor tropisch hout en goed voor het milieu: de populier is een snelgroeiende boom en een herbruikbare bron.

Lees meer

Afdeling speciale houtsoorten

Enkel open op woensdag van 8u-12u en van 13u-16u30

In deze speciale afdeling (het vroegere "Lagae hout - afdeling speciale houtsoorten") vindt u verschillende houtsoorten met goudwaarde van over de hele wereld, waaronder enkele zeldzame soorten.

Pernambuco, balsa, vogelesdoorn, olijfhout, ebben, palissander, mahonie, citroenhout, castello, purperhart, ... om er slechts enkele te noemen.

Deze afdeling is gelegen in de Nijverheidslaan 16 te Gullegem.

Contactgegevens: yves@houtvercruysse.be - 0474/74.84.63 (enkel open op woensdag)

Lees meer

Nieuwe koopjes in onze koopjeshoek!

3 pakketten MDf platen met kant-schade: 50% korting

Terrasplanken afrormosia 21x145 B-FIX aan sterk verminderde prijs

Bekijk onze koopjeshoek voor meer informatie

Lees meer

Ook verdeler van

Fakro
Velux
Ursa
Gardival
Rockwool
Spanolux
Siniat
Bruynzeel
Tyvek
Quick Step
Maestro
Rectavit
Xyladecor
Vanca
Recticel
Unilin
Promat